Kies voor een uniek bedrijfsuitje

Bij de meeste bedrijven komt het ieder jaar wel weer terug. Het organiseren van een bedrijfsuitje. De standaard zaken als een etentje, een kookworkshop en een proeverij zijn inmiddels allemaal al een keer de revue gepasseerd en daarom wordt het eens tijd om te bekijken wat er nog meer voor mogelijkheden zijn.

Uw collega’s zitten misschien de hele dag achter de computer of zijn vaak op pad voor nieuwe afspraken. Een uitje met het team kan ervoor zorgen dat de teamspirit weer even wordt aangesterkt en daar heeft het bedrijf uiteindelijk alleen maar baat bij. Het leukste is natuurlijk om een aantal dingen te combineren, bijvoorbeeld geschiedenis en toekomst? Een blik in het verleden en samen met het team werken jullie natuurlijk aan de toekomst.  Zo wordt het een goed gevulde dag en is het ook makkelijker om aan iedereen zijn wensen te voldoen.

Wat dacht u van het volgende:

• De dag starten met een goede kop koffie of een lekkere kop thee in een heerlijke tuin met een rijke geschiedenis?
  • Daarna wordt de groep opgesplitst. De ene groep krijgt een rondleiding langs de mooiste kunstwerken en gaat even terug in de geschiedenis. De andere groep start de dag met een creatieve workshop. Laat de Rembrandt of Michelangelo maar in u naar boven komen!
  • Na 1 uur worden de rollen omgedraaid en gaat de volgende groep op rondleiding en mag de eerste groep even genieten van ene uurtje vol creativiteit.
  • Hard werken moet worden beloond. Geniet van een heerlijke lunch in de Museumtuin of in ons restaurant.
  • Als afsluiter in het museum krijgen jullie nog een aantal bijzondere kunstobjecten te zien die nog nooit eerder zijn vertoond.

Maar dan is de dag natuurlijk nog niet voorbij. Museum Ravenstein ligt in het bekende stadje Ravenstein. Het kleine maar prachtige vestigingsstadje staat bekend om de rijke historie. Breng een bezoek aan de verschillende kerken, de Stellingmolen, de stadspomp of de nagebouwde Latijnse school.

Na een stadswandeling, waarbij u erover na kunt denken om hier een soort van wedstrijdelement aan toe te voegen door middel van een quiz, is het natuurlijk tijd om deze mooie dag af te sluiten als team. Wanneer u binnenkomt via de stadspoort bevindt u zich al snel in het historische centrum. Het centrum van Ravenstein heeft meerdere gezellige restaurants en cafés. Geniet, na deze dag vol historie van een lekkere maaltijd vergezeld van een heerlijk drankje. Oh, en als u dan toch in het historische centrum bent en u heeft nog een klein beetje energie over na deze enerverende dag, vraag dan eens aan een inwoner of ze het mooie verhaal van hun stadgenoot, professor Van Mourik willen vertellen. Zo is deze dag samen met uw team een geslaagde dag waarbij zowel geschiedenis als toekomst aanbod kwamen!